ötletelés

1 válasz [Utolsó beküldés]
admin
Nincs bejelentkezve
Csatlakozott: 2009. 06. 30.
Sziasztok!

Tehát internetes Háló:
Ezt nem úgy képzelem el, mint jelenleg, hogy a meglévő nyomtatott Háló kerülne fel a honlapra .pdf formátumban, hanem ehelyett egy valódi internetes folyóiratot hozna létre a 3sz.
Az ötleteim a következőek: a jelenlegi tematikus Háló főbb tematikái rovatokként szerepelhetnének a folyóiratban: pl. szegénység, hajléktalanság, roma, gyermek, fogyatékos, szenvedély, idős. Ezeket a rovatokat folyamatosan kellene ellátni aktuális cikkekkel. Ezek mellett lehetne egy tarka-barka rovat is, vagy bármi egyéb, amit a szerkesztők kitalálnak.
A rovatokon kívül a folyóirat folyamatosan tájékoztatna a szociális szféra naprakész híreiről. Ezek a naprakész hírek a főoldalon jelennének meg.
A jobb oldalon, az információs dobozokban pedig vagy szintén fő híreket, logókat, vagy fizetett hirdetéseket tehetne közre a szerkesztőség.
Lehetne készíteni egy fórumot is (a jelenlegi Háló honlap lehetővé tesz ilyet), amely a szoclistához hasonló funkciót tölthetne be. Az érdekeltek megoszthatnának egymással a szociális szférával kapcsolatos gondolataikat.

Mire lenne szükség?
- egy olyan szerkesztőségre, amelynek a tagjai napi, de legalábbis heti rendszerességgel tudnak a Hálóval törődni
- egy honlapfelelősre, aki ért a honlap-kezeléshez

A friss hírek kapcsán Géza ötlete, hogy meg lehetne kérne Csató Zsuzsát, hogy ossza meg a Hálóval az általa összegyűjtött és emailben kiküldött híreket.

A tartalom kapcsán Gézának az az ötlete is támadt, hogy mozgósítani lehetne a különböző szociális témáról író bloggert, hogy írjanak a Hálóba.
Kapásból ezeket a blogokat találtam:
http://szocialismunkas.freeblog.hu/
http://socialworkinengland.wordpress.com/
http://egyenloesely.freeblog.hu/
http://egyfiu.blogter.hu/
http://egyhajlektalannapjai.blogspot.com/
+ rá lehetne keresni a rovatokkal kapcsolatos blogokra, honlapokra is

szirbikgabi
Nincs bejelentkezve
Csatlakozott: 2010. 09. 13.
Sziasztok!
én ezzel teljesen egyetértek én is azt mondtam, hogy folyamatos feltöltés kellene, nem kellene ragaszkodni a havi megjelenéshez és tematikusan kellene elrendezni a releváns témákat.
Rss feed-del fel lehet venni  abloggereket, iletve honlaőpokat, s a friss írásokat akkor mindig látjuk
A fórum, mint látható: működik  No, de ki olvassa?
És bocsánat, de most jelen esetben ki az admin?